در این برنامه که با حضور مسئولان شهرستانی اداره آموزش و پرورش و صنعت و معدن برگزار شد خوری مدیر آموزشگاه علامه مجلسی گفت: سازمان جهانی بهداشت، بهمنظور انتخاب صحیح و سالم مواد غذایی راهنماهای غذایی را بهعنوان یک ابزار مناسب و قابل فهم برای آموزش تغذیه مردم جامعه ارائه کرده است.
وی در ادامه افزود: راهنماهای غذایی بهعنوان یک ابزار آموزشی با پیشنهاد راهکار مناسب برای کمک به انتخاب درست مواد غذایی و درنهایت اصلاح رفتارهای غذایی میتواند به بالا بردن سطح سلامت و همچنین کاهش هزینه های ناشی از بیماریهای مزمن مرتبط با تغذیه کمک نماید. راهنماهای غذایی با در نظر گرفتن تفاوتهای فردی، متناسب بافرهنگ، عادات و ترجیحات غذایی و سواد تغذیهای اقشار مختلف جامعه به حفظ تعادل و تأمین نیازهای تغذیهای کمک کند.
خوری همچنین بر شعار امسال روز جهانی غذا (۲۴ مهر) با عنوان " آب زندگی است، آب غذاست. هیچکسی را محروم نکنید" بر ضرورت حفظ منابع آبی تأکید کرد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |