menusearch
nedayekatul.ir

گوشت بنیادی با طعم الکتروشوک!

جستجو
۱۴۰۰/۱۲/۱۲ پنجشنبه
(0)
(0)
گوشت بنیادی با طعم الکتروشوک!
گوشت بنیادی با طعم الکتروشوک!

این روزها اوضاع دامپروری و دامداری در همه جای دنیا کشمشی است و تلف شدن دام ها از بی علفی و بی تدبیری مسئولان در توزیع نهاده های دامی مختص استان گلستان نیست! چرا که گروهی از دانشمندان در هلند که مهد گاو و پرورش گاو است، درصدند با کمک گرفتن از سلول های بنیادی گاو، در آزمایشگاه، گوشت خوراکی تولید کنند و در این مسیر به موفقیت هایی نیز دست پیدا کرده اند. البته دو مشکل اساسی در این مسیر وجود دارد، یکی اندازه قطعات تولید شده است که معادل 8 در 2 در 4/0 میلی متر است و آنها مجبورند این تکه های کوچک را مرتباً با الکترو شوک تحریک کنند تا بتوانند قطعات بزرگتر تولید کنند و دیگر این که این گوشت ها بی رنگ، بی مزه و فاقد بافت می‌باشند! ( روزنامه جام جم )

احسنت... مرحبا... سلول های بنیادی تو بخورم... حقیقتاً دست مریزاد. اینجاست که اختلاف بین دانشمند عملی ( منظور معتاد نیست ) با دانشمند محض مشخص می‌شود. این که دانشمند پشت کامپیوتر و میکروسکوپ بنشیند و فِرت و فِرت، نظریه و فرضیه و تئوری صادر کند یا صُغری کبُری بچیند برای مردم نون و آب نمی‌شود. دانشمند باید چیزی تولید کند که به درد مردم بخورد. دست این دانشمندان گوشت پرور درد نکند. حقوقی که می‌گیرید، حلالتان باشد. 15 درصد اضافه حقوق و سبد کالا و یارانه معیشتی امسالتان از شیر مادر حلال تر!

در ضمن اصلاً نگران ابعاد گوشت ها نباشید. اولاً از قدیم گفته اند « هر چه سر بزرگتر، درد بزرگتر» این گوشت ها اول تا آخر باید در معده خرد شوند، حالا دو سانت کوچکتر بزرگتر توفیری ندارد. در ثانی شما این گوشت ها را صادر بفرمائید، اینجا ما قصاب و فروشنده داریم در حد تیم ملی! با الکترو شوک گوشت برات تولید می‌کنند این هوا ! اصلاً شما همان قطعات کوچک را صادر کنید، هم هزینه ترانشیپ ( حمل با کشتی )  و دموراژ ( هزینه معطلی کشتی در بندر)کمتر می‌شود و هم هزینه بیمه و ثبت سفارش ؛ گوشت از شما، شوک از ما!

در مورد بی رنگ بودن گوشت ها هم هیچ غصه نخورید. ما اینجا همه چیز را رنگ می‌کنیم و به جای جنس اصلی به خلق الله قالب می‌کنیم گوشت که جای خود دارد! از فولکس واگن و هندوانه گرفته آجیل و لبو و چمن زمین فوتبال!

از نظر مزه و طعم هم جای هیچ نگرانی نیست. چاره مشکل یک بوته پیاز و یک پیاله دنبه است. شما تشریف ببرید رستوران های بین شهری و جاده ای و یک پرس چلوکباب کوبیده سفارش بدهید. در آنجا متوجه خواهید شد، کباب کوبیده هایی بر پایه پیاز تولید می‌شوند که برای انسجام کباب و نیفتادن پیاز از روی سیخ به داخل منقل، کمی هم گوشت چرخ کرده به آنها اضافه می‌کنند. حالا اگر گوشت بنیادی یا غیر بنیادی باشد، چندان مهم نیست. فقط باید پیاز را بغل کند تا داخل منقل نیفتد! 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
بستن
دیگر باز نشو!