به گزارش باران شمال: عبدالوحید فیاضی یکی از دوازده منتخب مازندران در بهارستان است که توانست بیشترین آرا را در حوزه انتخابیه نور و محمودآباد کسب کند.
وی نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات، مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش، معاون مالی و برنامه ریزی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و رئیس اسبق آموزش و پرورش مازندران بوده و در طول این سال ها بسیار از تعهد، انقلابی بودن و عملکرد جهادی وی سخن رفته است.
فیاضی در آغاز دولت سیزدهم، بعد از عدم رای اعتماد مجلس به حسین باغ گلی، یکی از مهم ترین چهره ها برای تصدی کرسی وزارت آموزش و پرورش بود و اگر قدری بیشتر مورد حمایت قرار میگرفت میتوانست به این پست دست یابد.
چرا که وی از جنس آموزش و پرورش بوده و پس از سال ها کار در آموزش و پرورش (از معلمی گرفته تا مدیرکلی و کار در وزارتخانه) به خوبی با انتظارات، دغدغه ها و مطالبات این وزارتخانه آشنایی داشت و با توجه به دغدغه ها، تجارب، توانمندی ها و ارتباطات نزدیکی که داشت از حمایت جدی قشر فرهیخته فرهنگیان نیز برخوردار بود.
مجموعه این ویژگی ها ما را به این نتیجه میرساند که شاید اگر فیاضی وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم میشد میتوانست در تحقق برنامه های دولت مردمی برای اصلاح و ساماندهی دستگاه آموزش و پرورش که نقش انسان سازی، توانمندی و تربیت افراد جامعه را برعهده دارد، موفق تر و موثرتر عمل نماید.
چرا که پس از روی کار آمدن دولت آقای رئیسی، آن هم در شرایط دشوار و نابسامان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، سطح انتظارات از دولت مردمی در بخش های مختلف از جمله فرهنگی بالا رفته و مردم خواستار تغییر وضع موجود و بهبود شرایط فعلی در حوزه های گوناگون بوده اند.
اما اکنون که این چهره ملی مازندران بار دیگر به مجلس راه یافته است امیدواریم که از ظرفیت های وی در مجلس به نحو شایسته تری استفاده گردد و پس از یوسف نژاد و کریمی، اینبار عبدالوحید فیاضی از مازندران و شمال کشور را در هیات رئیسه مجلس ببینیم.
از اینرو انتظار میرود نمایندگان و حتی رسانه های مختلف استا نهای شمالی پای کار آیند و با حمایت قاطع از عبدالوحید فیاضی زمینه های حضور وی در هیات رئیسه مجلس را فراهم آورند.
دستاوردی که با توجه به پتانسیل های فیاضی و همدلی و همراهی نمایندگان شمالی به ویژه نمایندگان مازندرانی دور از دسترس نیست.
به هر حال، عبدالوحید فیاضی یکی از چهره های ملی مازندران محسوب میشود و ظرفیت ها و لابی های خاص خود را دارد که میتواند علاوه بر اثرات ملی و منطقه ای (شمال کشور) بسیار به کمک مازندران آید.
آن هم در شرایطی که نماینده عالی دولت در مازندران در دوسه سال گذشته دست به تحولات بنیادین و زیربنایی در استان زده و برای تحقق آنها نیاز به حمایت و همکاری جدی نمایندگان مجلس دارد.
خوشبختانه غاطبه منتخبان مازندران، مثل دوره قبل، انقلابی و همسو با دولت هستند و این میتواند یکی از برگ های برنده مازندران برای تسریع در دست یابی به توسعه و ترقی باشد.
در این میان، حمایت های مشفقانه و پدرانه آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان که در سال های گذشته نیز بسیار کارگشا و سازنده بوده، میتواند چراغ راه دولت و مجلس باشد و مازندران دوره ای متفاوت و عاری از اختلافات جدی و آسیب زا را تجربه نماید.
وجود اختلاف سلیقه و اختلاف نظر که قاعدتا طبیعی است و اگر بجا و به اندازه باشد، موثر و کمک کننده خواهد بود.
بنابراین مازندران یک فرصت استثنایی برای تحقق شعار سال و برنامه های دولت دارد. به ویژه برنامه های اقتصادی که در میانه راه آن قرار داریم و برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی در مازندران نیاز به همراهی و همکاری ۱۲ به اضافه ۲ یعنی نمایندگان مجلس، استاندار و نماینده ولی فقیه در استان است.
موضوع مهمی که دکتر عبدالوحید فیاضی منتخب مردم نور و محمودآباد در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دیدار عیدانه خود در دفتر روزنامه کرانه شمال بر آن تاکید نمود و خواستار شکلگیری یک گفتمان پویا در جهت توسعه استان مازندران شد.
وی در همین راستا وحدت رویه، همدلی و همفکری ۱۲ نماینده مجلس با نماینده ولی فقیه و استاندار را نیز مسیری در رفع مشکلات مدیریتی، اقتصادی اجتماعی و سیاسی استان برشمرد و گفت: اتحاد، همدلی و گفتمان مشترک تنها راه توسعه است و شناسایی و تحلیل گفتمانهای توسعه در حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی، گردشگری و سیاسی لازم و ضروری است.
منتخب مردم مازندران در مجلس با تاکید بر شناسایی گفتمانهای حمایت کننده خاطرنشان کرد: باید بدانیم آیا گفتمانها با اهداف توسعه پایدار برای مدت زمان معین، بدون اینکه تاثیرات منفی بر منابع ملی و طبیعی ارزشهای فرهنگی و منافع اقتصادی حفظ کند، همسو هستند یا نه.
وی افزود: اینکه یک پارامتر گردشگری بر ارزش منابع طبیعی و فرهنگی لگد مال کند، قابل قبول نیست، این تامین منابع مالی به جیب خود، از منابع طبیعی و مردم است.
فیاضی با بیان اینکه مردم مستحکمترین قدرتی هستند که پشتوانه این گفتمان محسوب میشوند، گفت: مردم ایدهها و نگرشهای خود را در تحولات میبینند، اگر بتوانیم در همین آغاز کار رضایت مردم را جلب کنیم، تا پایان دوره خدمت از پشتیبانی و حمایت مردمی برخوردار خواهیم بود.
منتخب مردم مازندران در مجلس تاکید کرد: برای همسنگ شدن، همراه شدن و همدل شدن باید این۱۴ عضو، در مسیر اصلی توسعه حرکت کنیم. چرا که مازندران در همه حوزهها دارای نقص و نابسامانیست و نیاز به یک حرکت مدبرانه و متفکرانه در مدیریت است.
وی همچنین تفکر دورههای گذشته را کهنه خواند و خاطرنشان کرد: استان با یک نگاه و یک تفکر رو به توسعه خواهد بود وگرنه طی نمودن مسیرهای فرعی، ایجاد تفرقه، درگیر مسائل فردی و منطقهای شدن، عقبماندگی خواهد بود و استان را از مسیر اصلی پیشرفت باز میدارد.
فیاضی در پایان با اشاره به اینکه سه مسیر گردشگری، کشاورزی و صنعت در همه دورهها، شعار توسعه بود، اما هنوز زیرساخت این سه مسیر اصلی توسعه فراهم نشده است، گفت: مازندران در حوزههای کارگری، کشاورزی، منابع طبیعی و آب، گردشگری، آموزشی و صنعت دارای مشکلات زیادی است و باید تدابیر عاقلانه و معقولانه اندیشه شود نباشد که مردم از بیتفاوتیها و بیمسئولیتیها شکوه کنند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |