menusearch
nedayekatul.ir

گوشت بنیادی با طعم الکتروشوک!

جستجو
۱۴۰۰/۱۲/۱۲ پنجشنبه
(0)
(0)
گوشت بنیادی با طعم الکتروشوک!
گوشت بنیادی با طعم الکتروشوک!

این روزها اوضاع دامپروری و دامداری در همه جای دنیا کشمشی است و تلف شدن دام ها از بی علفی و بی تدبیری مسئولان در توزیع نهاده های دامی مختص استان گلستان نیست! چرا که گروهی از دانشمندان در هلند که مهد گاو و پرورش گاو است، درصدند با کمک گرفتن از سلول های بنیادی گاو ، در آزمایشگاه ، گوشت خوراکی تولید کنند و در این مسیر به موفقیت هایی نیز دست پیدا کرده اند. البته دو مشکل اساسی در این مسیر وجود دارد، یکی اندازه قطعات تولید شده است که معادل 8 در 2 در 4/0 میلی متر است و آنها مجبورند این تکه های کوچک را مرتباً با الکترو شوک تحریک کنند تا بتوانند قطعات بزرگتر تولید کنند و دیگر این که این گوشت ها بی رنگ ، بی مزه و فاقد بافت می باشند! ( روزنامه جام جم )

احسنت... مرحبا... سلول های بنیادی تو بخورم... حقیقتاً دست مریزاد. اینجاست که اختلاف بین دانشمند عملی ( منظور معتاد نیست ) با دانشمند محض مشخص می شود. این که دانشمند پشت کامپیوتر و میکروسکوپ بنشیند و فِرت و فِرت ، نظریه و فرضیه و تئوری صادر کند یا صُغری کبُری بچیند برای مردم نون و آب نمی شود. دانشمند باید چیزی تولید کند که به درد مردم بخورد. دست این دانشمندان گوشت پرور درد نکند. حقوقی که می گیرید ، حلالتان باشد. 15 درصد اضافه حقوق و سبد کالا و یارانه معیشتی امسالتان از شیر مادر حلال تر!

در ضمن اصلاً نگران ابعاد گوشت ها نباشید. اولاً از قدیم گفته اند « هر چه سر بزرگتر ، درد بزرگتر» این گوشت ها اول تا آخر باید در معده خرد شوند ، حالا دو سانت کوچکتر بزرگتر توفیری ندارد. در ثانی شما این گوشت ها را صادر بفرمائید ، اینجا ما قصاب و فروشنده داریم در حد تیم ملی! با الکترو شوک گوشت برات تولید می کنند این هوا ! اصلاً شما همان قطعات کوچک را صادر کنید ، هم هزینه ترانشیپ ( حمل با کشتی )  و دموراژ ( هزینه معطلی کشتی در بندر)کمتر می شود و هم هزینه بیمه و ثبت سفارش ؛ گوشت از شما ، شوک از ما!

در مورد بی رنگ بودن گوشت ها هم هیچ غصه نخورید. ما اینجا همه چیز را رنگ می کنیم و به جای جنس اصلی به خلق الله قالب می کنیم گوشت که جای خود دارد! از فولکس واگن و هندوانه گرفته آجیل و لبو و چمن زمین فوتبال!

از نظر مزه و طعم هم جای هیچ نگرانی نیست. چاره مشکل یک بوته پیاز و یک پیاله دنبه است. شما تشریف ببرید رستوران های بین شهری و جاده ای و یک پرس چلوکباب کوبیده سفارش بدهید. در آنجا متوجه خواهید شد ، کباب کوبیده هایی بر پایه پیاز تولید می شوند که برای انسجام کباب و نیفتادن پیاز از روی سیخ به داخل منقل ، کمی هم گوشت چرخ کرده به آنها اضافه می کنند. حالا اگر گوشت بنیادی یا غیر بنیادی باشد ، چندان مهم نیست. فقط باید پیاز را بغل کند تا داخل منقل نیفتد! 

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب
بستن
دیگر باز نشو!