nedayekatul.ir
دسته بندی
یکصد و سه
حمایت مردم علی آباد کتول از افتخار آفرینی سپاه
کاشت نهال در حمایت از مردم مظلوم غزه
باز تعریف حماسه 13 آبان و مردم آگاه ایران/ به قلم وحید حاج سعیدی
چند تاویل و تفسیر کامل این حضور میلیونی در این مقال نمیگنجد ولی پیام جهانی و اینترنشنال این حضور، به گوش همه بدخواهان و دشمنان نظام رسید و به فراست دریافتند ایران کشور انقلاب های مخملی و نارنجی نیست و سوریه شدن ایران محال است. مردم نیز ایران با این حضور یکصدا و یک پارچه فریاد زدند و نشان دادند به آینده کشور امیدوارند و اگر ناملایمت ها و گره هایی در مملکت وجود دارد، با دخالت بیگانگان، غربزدگان، تجزیه طلبان و ... حل نخواهد شد و اسماعیلیون ها، علینژادها و شاهزاده پهلوی ها در حال بادگره زدن هستند!
شنبه چهاردهم آبان ۰۱
سایه نویسی در دنیای رسانه
در حقیقت بیشتر اشخاص مشهور پستهای وبلاگ، توئیتها و کپشنهای اینستاگرامشان را خودشان نمینویسند، بلکه بسیاری از آنها سایهنویس هایی را استخدام کردهاند که برایشان تولید محتوی میکنند و این نوشتهها را، به اسم خودشان، در فضای مجازی یا نشریات و سایت ها منتشر میکنند.
جمعه سیزدهم آبان ۰۱
سرانه نگارش کتاب!
با این حال باید بپذیریم مقوله کتاب با سرانه مطالعه تفاوتهای اساسی دارد چراکه سابق بر این، یک نفر که همهچیز را میدانست و به قول معروف گوشی دستش بود کتاب مینوشت و بقیه میخوانند؛ اما الان که « همهچیز را همگان دانند»، خلقالله همه دست به صفحهکلید شده اند و کتاب مینویسند؛ و هیچکس هم نمیخواند!
سه شنبه دهم آبان ۰۱
به قلم وحید حاج سعیدی/ سعدی علیه الرحمه و حلوای مجانی خودروسازان!
وقتی تیتر مطلب را خواندیم اول فکر کردیم عزیزی پای در پای افزار طنزنویسی کرده و خواسته در این ایام گرانی و تورم با خلق الله مطایبه کند! بعد که مطلب را کامل خواندیم و متوجه شدیم کاملاً جدی نوشته شده است، گمان بردیم جوانکی کم تجربه، خامدستانه و از روی نا آگاهی نکاتی را در باب صنعت خودروسازی کشور بیان نموده است. اما با دیدن تمثال مبارک حاج محمد رضا دریافتیم خدا را شکر، موی سفید بر سر مبارکشان دویده و سرد و گرم روزگار چشیده اند و قطعاً با دو دو تا چهارتای اقتصاد بیشتر از من و شمایی که حقوق مان زیر ده میلیون است، آشنایی دارند!
یکشنبه هشتم آبان ۰۱
در گفتگو با سید عبداله سیدکتولی مدیر آموزش و پرورش علی آباد کتول بررسی شد: ضرورت آگاهی بخشی به دانش آموزان در تصمیم گیری ها
تربیت فروزندان با تاکید بر مهارت های اشاره شده نیاز به دوره های آموزشی دارد که برخی از این مهارت ها در قالب کلاس های آموزش خانواده و همایش هایی که برای خانواده ها برگزار میشود، آموزش داده میشوند. البته سایر ادارات و نهاد ها نظیر قوه قضائیه، بهزیستی، نیروی انتظامی و ... نیز در این امر تکالیفی دارند که با حضور در مدارس، برگزاری نمایشگاه ها و جلسات آموزشی و ... این مهارت ها در سطح جامعه نهادینه میشوند. در این جلسات و دوره ها به والدین آموخته میشود که از طریق بهبود کیفیت ارتباط با فرزندان، چطور رفتارهای مثبت آنان را ببینند و تقویت کنند و احیانا اگر دارای فرزندی با رفتارهای مشکل آفرین هستند چگونه او را مدیریت کنند.
شنبه هفتم آبان ۰۱
قبلی
103
104
105
106
107
108
بعدی
بستن
دیگر باز نشو!